A V-Telecom Hungary Kft. nevében tisztelettel köszöntjük Önt!
BÍZUNK BENNE, HOGY NÁLUNK MEGTALÁLJA AZ ÉRTÉKET ÉS MINŐSÉGET.
A V -Telecom Hungary 2016-ban alakult azzal a szándékkal, hogy egy hiánypótló termékcsoportot fejlesszen ki, majd vezessen be Magyarországon. A nagy távközlési szolgáltatók elsősorban a számlás előfizetői csomagjaikat fejlesztették az elmúlt években. Valóban komoly termékfejlesztési innovációt hajtottak végre az úgynevezett postpaid szegmensben, de kevés kivétellel a prepaid, feltöltőkártyás ügyfelek ebből a fejlődésből kimaradtak. A V-Telecom eltökélt célja, hogy minden magyarországi mobil ügyfél részese lehessen a mobilfejlődés előnyeinek, mind árazásban mind csomagkonstrukcióban.

Az indulás pillanatában a V-Telecom már országos kereskedelmi lefedettséget biztosít a V-Tel Pontok segítségével ahol az ügyfelek vásárolni és feltölteni is tudnak.
A V-Telecom Hungary egy cégcsoport zászlóshajója, ahol az eltérő szakmai feladatokért felelős cégek mind mind a legjobb szakembereket tömörítik amely garanciája sikeres piaci szereplésnek.

A távközlési szakmai hátteret, infrastruktúrát két a távközlési területen meghatározó cég biztosítja.
A cégcsoportban külön szakmai team, cég felel a kereskedelmi hálózat a disztribúció működtetéséért, szakmai felkészítésért a vásárlók precíz és gyors kiszolgálása érdekében.

A cégcsoportba tartozó marketing cég olyan V-tel mobil márkát kíván felépíteni, amely a V logó miatt mindenki számára ismert és jól tükrözi a V-Telecom dinamizmusát, amely logó egyben a siker az innováció és a győzelem jelképe. Büszkék vagyunk arra, hogy a logójában egy jól ismert, már-már ikonikus V-betű látható, amelyet az elmúlt években mind Magyarországon, mind a nemzetközi porondon Keszthelyi Vivien saját logójaként tett híressé az autósportban. A V-Telecom Hungary megvásárolja a VRS Sport Group-tól a „V” logó használati jogát, így azt a jövőben a saját védjegyeként fogja használni a telekommunikációs piacon.

A V-Telecom Hungary cégcsoport tulajdonosai és munkatársaik távközlési és információtechnológiai (IT) szakemberek, marketing guruk, országos kereskedelmi disztribúcióban építésében komoly tudással rendelkező szakemberek, így minden elemében készen állunk egy új Mobil márka bevezetésére és az ügyfelek számára a legjobb, leginnovatívabb mobilszolgáltatások nyújtására.