Kedvezmények mobilkészülékek, valamint akciós műszaki és háztartási termékek a V-Tel kártyatulajdonosoknak!

V-Tel feltöltőkártyán elérhető, konkurencia nélküli szolgáltatások mellé műszaki cikkekre, azon belül is a V-tel akcióból kiemelt telefon készülékekre, úgynevezett V-TEL KEDVEZMÉNY-t teszünk elérhetővé, minden aktív V-Tel kártyatulajdonos számára, így kedvezményesen tudnak mobiltelefonokat is a V-Tel-től vásárolni az ALZA.HU-ról.

A V-Tel kártyatulajdonosok ezzel feltöltőkártyásként is kaphatnak kedvezményes mobiltelefonokat, mellyel olyan szolgáltatást élvezhetnek, amelyre máshol nincs mód.

Az aktuális kedvezményeket a V-TEL KEDVEZMÉNY menü pontban találhatja meg.

Ez a tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, az akció részleteiért látogasson el a  https://cdn.alza.cz/Foto/or/lp/v-tel/V-Tel_Szabalyzat_kupon_final_pdf.pdf oldalra.

V-TEL AJÁNLÁS menü pontban szakértői segítséget szeretnénk nyújtani a mobiltelefonok közötti könnyebb eligazodásban. Minden V-Tel kártyatulajdonos így könnyedén megtalálhatja a maga és családtagjai számára legmegfelelőbb készülékeket. 

V-TEL AKCIÓ menü pontban azokat az akciós műszaki és háztartási termékek gyűjtöttük össze, amelyekkel a legnagyobb megtakarításokat tudják elérni a mindennapjaikban vásárolt dolgaik után.

A további, a V-Tel kártyákat használóknak elérhető kedvezményekről folyamatosan osztunk meg információkat a V-Tel pontokon valamint a V-Tel Facebook oldalán.

A cégcsoport az egyedülálló, hűségidő nélküli szolgáltatásaival és a kedvezményes vásárlási lehetőségeivel, az országosan legnagyobb bolthálózatával az tökéletesen lefedi az igényeket a magyar piacon.